produk

Kategori

  • about1

ngeunaan

pausahaan

Jiangxi Daishing POF Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, produksi serat optik Plastik, kabel serat optik.Perusahaan kami mangrupikeun produsén sumber anu ngahasilkeun serat optik PMMA sareng kabel optik.Kaasup: cahaya serat optik, cahaya serat hiasan, Sisi-glow serat optik, komunikasi serat optik, serat optik patch ari, sensor serat optik.

maca deui
tingali sadayana
panganyarna

Warta