Taros Kami

Jiangxi Daishing POF Co., Ltd.

Alamat

Jalan Bijiashan, Taman Industri Xincheng, Kota Jinggangshan, Kota Jian, Propinsi Jiangxi, Cina

Surélék

Telepon

86-796-6891910

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami