Warta

  • What is PMMA fiber optic cable?

    Naon kabel serat optik PMMA?

    2021-04-15 Serat Optik Plastik (POF) (atanapi Serat Pmma) nyaéta serat optik anu didamel tina polimér.Sarupa jeung serat optik kaca, POF transmits cahaya (pikeun katerangan atawa data) ngaliwatan inti serat.Kaunggulan utama na leuwih produk kaca, aspék séjén anu sarua, nyaeta mantap na ...
    Maca deui
  • The Advantage of Plastic Optic Fiber

    Keunggulan Serat Optik Plastik

    2022-04-15 Serat Optik Polimér (POF) mangrupikeun Serat Optik anu diwangun ku bahan polimér indéks réfraktif tinggi salaku inti serat sareng bahan polimér indéks réfraktif rendah salaku cladding.Sapertos serat optik quartz, serat optik plastik ogé ngagunakeun prinsip pantulan total cahaya.Optik...
    Maca deui
  • Why Use Fiber Optic Light?

    Naha Ngagunakeun Lampu Serat Optik?

    2022-04-14 Ngagunakeun serat pikeun cahaya jauh boga loba kaunggulan, sababaraha nu leuwih penting pikeun jenis husus tina aplikasi ti batur.Ciri: Transmisi fléksibel pikeun fixtures serat optik, proyék hiasan serat optik bisa ngahasilkeun éfék visual warni, dreamlike.Cahaya tiis...
    Maca deui