Tentang Kami

Jiangxi Daishing POF Co., Ltd.

Perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, produksi serat optik Plastik, kabel serat optik.

Perusahaan kami mangrupikeun produsén sumber anu ngahasilkeun serat optik PMMA sareng kabel optik.Kaasup: cahaya serat optik, serat hiasan cahaya, Sisi-glow serat optik, komunikasi serat optik, serat optik patch ari, sensor serat optik.

about1

Naon Urang Laksanakeun

Kami produsén profésional ti Cina pikeun Lampu Serat Optik, Pemasok / pabrik lawon Serat Optik, borongan produk kualitas luhur Serat Optik R&D sareng manufaktur, kami ngagaduhan jasa saatos-jualan anu sampurna sareng dukungan téknis.Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

Sareng basis produksi mandiri sorangan: bengkel produksi serat optik, bengkel produksi kabel optik, bengkel desain alat kapang, kalayan kaluaran harian 800.000 méter serat optik.

Éta tiasa nyaluyukeun sababaraha spésifikasi serat optik sareng kabel optik, sareng ogé ngahasilkeun sagala jinis kabel jumper serat optik, sensor serat optik, kabel optik audio, jsb.

Naon Urang Boga

Divisi tékstil serat optik

lawon serat optik luminous, pakéan kawinan Luminous, pakéan kids Luminous, pakéan lalaki Luminous, sapatu Luminous jeung topi, tékstil Imah Luminous, baju piaraan luminous, jsb Pikeun aplikasi produk luminous, Anjeun bisa ngaluyukeun jeung cooperate kalawan kami Konsultasi.

Simkuring gaduh basis produksi bebas urang sorangan

Bengkel produksi serat optik, bengkel produksi kabel optik, alat-alat kapang sareng bengkel desain, kalayan kaluaran serat optik sapopoé 800,000 méter.

Sajarah parusahaan

  • Taun 2001
    Pausahaan diadegkeun pikeun ngahasilkeun PS POF.
  • Dina 2004
    Daishing invested 150,000,000 RMB pikeun panalungtikan sarta ngamekarkeun PMMA POF.
  • Dina Désémber 2005
    100, 000sq méter ngahasilkeun base ieu diwangun ogé.
  • Taun 2006
    Daishing successively sadar produksi industri tina POF kelas komunikasi.
  • Dina 2009
    Produksi kabel optik plastik pikeun komunikasi bisa ngahontal nepi ka 1,000,000 méter unggal poé.
  • Dina Nopémber 2009
    Daishing lulus "Kamentrian Nasional Induatry & Inpormasi produk sertifikasi jeung idéntifikasi".
  • Dina April 2011
    Kabel Jiangxi POF pikeun komunikasi meunang "Penghargaan Kelas Kahiji dina Prestasi Ilmiah sareng Téknologi Propinsi Jiangxi".
  • Dina Juni 2012
    Daishing meunang sertipikat idéntifikasi "Perusahaan High-tech di Propinsi Jiangxi".
  • Dina 2013
    Daishing meunang sertipikat idéntifikasi UL AS.
  • Dina 2014
    Daishing meunang puseur téhnologi perusahaan propinsi.
  • Dina 2015
    Daishing meunang puseur panalungtikan téhnologi rékayasa propinsi.
  • Dina 2016
    Daishing meunang sertipikat idéntifikasi "Perusahaan High-tech Nasional".

Éta tiasa nyaluyukeun sababaraha spésifikasi serat optik sareng kabel optik.