Naha Ngagunakeun Lampu Serat Optik?

2022-04-14

Ngagunakeun serat pikeun cahaya jauh boga loba kaunggulan, sababaraha nu leuwih penting pikeun jenis husus tina aplikasi ti batur.

ciri:

Transmisi fléksibel pikeun perlengkapan serat optik, proyék hiasan serat optik tiasa ngahasilkeun épék visual anu warni, sapertos impian.

Sumber cahaya tiis, umur panjang, euweuh UV, separation photoelectric

Henteu aya sinar UV atanapi infra red, anu tiasa ngirangan karusakan kana barang-barang anu tangtu, peninggalan budaya sareng tékstil.

Teras gayana variatif sareng warni, sareng pola sareng warna tiasa disaluyukeun dumasar kana kahoyong anjeun.

Sfety, serat sorangan teu boga muatan, teu sieun cai, teu gampang megatkeun, sarta ukuranana leutik, lemes jeung fléksibel, aman ngagunakeun.

Dipaké dina Iluminasi Serat Optik, nampilkeun leungitna cahaya anu rendah, kacaangan anu luhur, chroma pinuh, gambar bersih, konsumsi kakuatan anu rendah, daur ulang gampang, angkat jasa panjang, jsb.

Cahaya Bebas Panas: Kusabab Sumber Lampu LED jauh, serat ngirimkeun cahaya tapi ngasingkeun panas tina Mesin Lampu Serat Optik tina titik katerangan, pertimbangan penting pikeun nyaangan objék anu hipu, sapertos dina Pencahayaan Museum, anu tiasa ruksak ku panas atawa lampu sengit.

Kasalametan Listrik: Lampu jero cai sapertos anu dianggo dina kolam renang sareng cai mancur atanapi katerangan dina atmosfir anu bahaya tiasa dilakukeun sacara aman nganggo Lampu Serat Optik, sabab seratna nonconductive sareng kakuatan sumber cahaya tiasa disimpen dina lokasi anu aman.Malah loba lampu tegangan low.

Sorotan anu Tepat: Serat optik tiasa digabungkeun sareng lénsa pikeun nyayogikeun lampu anu ati-ati fokus kana bintik-bintik anu alit, populer pikeun paméran musium sareng tampilan perhiasan, atanapi ngan saukur terangkeun daérah anu khusus.
Durability: Ngagunakeun serat optik pikeun cahaya ngajadikeun pikeun lighting.Plastic Serat optik leuwih awét kuat sarta fléksibel, leuwih awét ti bohlam rapuh.

The Look of Neon: Serat anu ngaluarkeun cahaya sapanjang panjangna, umumna disebut Side Glow Fiber Optic, ngagaduhan tampilan tabung neon pikeun lampu hiasan sareng tanda.Serat langkung gampang didamel, sareng, sabab didamel tina plastik, kirang rapuh.Kusabab pencahyaan jarak jauh, éta tiasa ditempatkeun di boh atanapi duanana tungtung serat sareng sumber tiasa langkung aman sabab sumber tegangan rendah.

Rupa-rupa Warna: Ku ngagunakeun saringan warna sareng sumber cahaya bodas, Lampu Serat Optik tiasa gaduh seueur warna anu béda-béda sareng ku ngajadikeun otomatis saringan, rupa-rupa warna dina urutan anu tos diprogram.

Pamasangan anu langkung saderhana: Cahaya serat optik henteu ngabutuhkeun masang kabel listrik ka locator lampu teras masang lampu anu ageung sareng hiji atanapi langkung bohlam di lokasi.Gantina, serat dipasang ka lokasi sarta dibereskeun di tempat, meureun ku fixture lensa fokus leutik, prosés leuwih basajan.Sering sababaraha serat tiasa nganggo sumber cahaya tunggal, nyederhanakeun pamasangan langkung seueur.

Pangropéa Gampang: Pencahayaan di daérah anu sesah diaksés sapertos siling luhur atanapi rohangan alit tiasa ngajantenkeun ngarobih sumber cahaya sesah.Kalayan serat, sumberna tiasa di lokasi anu gampang diakses sareng serat di tempat anu jauh.Ngarobah sumberna geus euweuh masalah.


waktos pos: Apr-29-2022