Libur outdoor serat optik Taman Tangkal cahaya

Katerangan pondok:

spésifikasi:

Serat: 0.75mm * 3 untaian Sisi Glow Fiber Optic (dina hiji kabel) + Jaket serat optik transparan

Serat merek: DSPOF

Serat optik Illuminator: 45w

Panjang Serat PMMA: 3 méter


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kalolobaan produk urang téh custom dijieun, jadi lamun perlu cutatan, mangga ngirim kami gambar proyék anjeun sarta ukuran tangkal jeung sarat anjeun, contona, anjeun hoyong jalma handapeun tangkal noél serat?Langkung seueur inpormasi anu anjeun tawarkeun, kutipan anu langkung akurat sareng langkung lumrah anu bakal kami tawarkeun!

METODE INSTALASI: Gantung serat titik nyala tahan cai dina jandela sareng ngalereskeun (tether atanapi lem) dina jarak anu diperyogikeun, sambungkeun mesin lampu (anjeun peryogi kurung pikeun nempatkeunna) sareng pasangkeun kakuatan, teras anjeun tiasa kéngingkeun lampu curtain ngarobah warna.Atanapi pasang kit lampu Tirai Serat Optik kana siling, teras gantungkeun serat optik tina siling.Atanapi nganggo metode pamasangan dina gambar urang.

KABEL SPARKLE LEMBUT sareng KUALITAS PREMIUM: Kabel serat optik titik flash tiasa dibengkokkeun sawenang-wenang sareng henteu gampang pegat (tapi punten ulah ngabengkokkeun kalayan kuat).hirup layanan panjang sarta workload pangropéa low.

Rincian gancang

Modél No.: DS750-3V
Merk: DSPOF
Mangsa jaminan (taun): 5-Taun
Efisiensi cahaya lampu sareng lampion (lm/w): 80
Indéks rendering warna (Ra): 80
Rojongan dimming: enya
Jasa solusi cahaya: Instalasi Proyék
hirup lampu (jam): 50000
tegangan input (V): AC 220V (± 10%)
Indéks panyalindungan: IP44
Sertifikasi: ngahontal

Sumber cahaya: LED
Tempat asalna: Cina
fungsi: Panungtun Lampu Transfer Lampu Hiasan
Sumber cahaya: Led
Warna emitting: Multi Warna
Aplikasi: Hotél, Taman
kakuatan LED: 4-100w
Ngaran produk: Serat optik Lampu Pikeun Hiasan
Bahan: serat optik PMMA
Serat diaméterna: 0.75MM-18mm


  • saméméhna:
  • Teras: