Serat optik Luminous Kawinan jeung pakéan malem

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Pamakéan: panganten awewe

Gaya leungeun baju: Off-Taktak

Pinggang: Putri

Garis beuheung: O-Neck

Karéta: Katedral/Karéta Karajaan

Dresses Panjang: Lantai-Panjang

Desain tukang: Backless

Diwangun-di Bra: Leres

Unsur Pantun: ilusi

Pikeun Ibu Hamil: Leres

Panjang leungeun baju (cm): pondok

7 poé sampel urutan kalungguhan waktu: Rojongan

Tipe suplai: jasa OEM

Bahan: POLYESTER / NYLON, PMMA + Kapas

Jenis lawon: Nyulam

Gaya: Modern

Siluet: Kakaisaran

Hiasan: Kristal

Téhnik: rajutan

Fitur: Breathable, bisa diumbah

Tempat Asal: Jiangxi, Cina

Ngaran Brand: Daishing

Jumlah modél: DS

Ngaran produk: dipingpin luminous fiber optic table runner

Warna Lampu: Beureum, Biru, Héjo, Pink, Biru Muda, Emas, Bodas

Warna lawon: Bodas, Beureum, Bulao, Pink, Konéng, Coklat & Ungu atawa ngaropéa

Batré: 3.7V Rechargeable 450mAh Batré Li-ion

Modeu Cahaya: Monokrom, Kilat, Bertahap, Halus, Polikromatik

Ngecas Time: 2-3 jam

Durasi Waktos: 6-12 jam

Fitur Produk: Henteu Panas, Henteu Radiasi, Teu Ngabahayakeun

Sertifikasi: ce

Ngaran produk: Serat optik Luminous kawinan jeung pakéan pésta

Cahya: 7 Warna Bisa Dirobih

Ukuran Controller: 7.5cm x 3cm x 1.8cm

Kapasitas batré: 1000mAh

Durasi Waktos: Sakitar 3-15 jam

Tegangan operasi: 3.7v

Fitur Cahaya: Teu Dazzling, Estetika, Morbidezza, Geulis

Fitur Produk: Henteu Panas, Henteu Radiasi, Henteu Ngabahayakeun, Breathable, Nyaman sareng Awét

Kode barang: DS30001
Ngaran barang: Pakéan Serat LED pikeun awéwé
Warna Item: Hideung, Bodas, Beureum, Biru
Bahan serat: Chinlon + Serat Optik Plastik (POF)
Ukuran produk: XS - XL
Beurat produk: Ngeunaan 1000g
Tipe LED: RGB Warna-warni LED Lampu
Warna Lampu LED: Beureum, Héjo, Bulao, R+G, B+G, R+B, RGB Bodas
Jumlah Lampu LED: 20 PCS
Jenis Batré: Batré Litium Polimér Rechargeable 602040 / 3.7V
Kapasitas batré: 1500 mAh
Kuantitas batré: 1 PCS
Waktos Pamakéan Produk (jam): 6-8
Modeu operasi: Sateuacan anjeun mimiti nganggo produk ieu, mangga nganggo DC 5V (carjer telepon, bank kakuatan atanapi port komputer) pikeun ngeusi batre.Sawaktos keur ngurus, lampu beureum bakal kedip-kedip.Teras lampu beureum bakal pareum nalika dicas pinuh sakitar 2 jam.
Pencét tombol dina saklar pikeun ngahurungkeun, robih warna ku unggal klik, total 11 modeu kerja, pencét sareng tahan tombol pikeun kakuatan.
peureum.
bungkusan: Pakéan * 1pc, Batré * 1pc, kabel ngecas USB * 1pc
Suhu Operasi & Kalembaban: -10 ℃ ~ 50 ℃
20% nepi ka 90% RH
Suhu Panyimpenan & Kalembaban: '-20 nepi ka 60 ℃
20% nepi ka 90% RH

  • saméméhna:
  • Teras: