LED Optik Firefly Lampu pikeun hiasan outdoor

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Modél No.: DS

Merk: DSPOF

Efisiensi cahaya lampu sareng lampion (lm/w): 80

Mangsa jaminan (taun): 5-Taun

Indéks rendering warna (Ra): 80

Rojongan dimming: Sumuhun

Jasa solusi cahaya: Instalasi Proyék

hirup lampu (jam): 50000

tegangan input (V): Ac 220v (± 10%)

Indéks panyalindungan: IP44

Sertifikasi: ngahontal

sumber cahaya: Led

tempat asalna: Cina

Serat diaméterna: 0.75mm, 1.0mm

fungsi: Panungtun Lampu Transfer Lampu Hiasan

Ngaran produk: Serat optik Star siling

Bahan: Plastik Serat Optik

Sumber cahaya: Led

Warna emitting: Multi Warna

Aplikasi: Hotél, Kamar Tidur, Mobil

Daya LED: 16w, 45w, 75w, 100w

lampu outdoor LED padang rumput hejo lampu hias taman lampu Serat optik Firefly Lampu

Naha anjeun resep Lampu Firefly?Kami resep alam sareng ngajantenkeun kahirupan modéren alam sareng lingkungan, Serat Optik Lampu Led konsép alam mangrupikeun arah pangembangan anyar urang.Firefly Fiber Optic Light bakal pikaresepeun dina bisnis pencahayaan sareng di dunya.

Naha anjeun kantos panginten ngeunaan Firefly Light bakal muncul di bumi anjeun?tempat gawé anjeun?hotél?wangunan modern?DSPOF tiasa ngadamel.

Lampu Serat Optik Firefly ieu didamel tina Lampu Serat Optik.Éta nyiptakeun médan bercahya tina batang anu, sapertos kunang-kunang di dunya anu bébas, sareng éta bakal mekar nalika magrib kalayan wirahma cahaya anu lembut dina simbut béntang-bintang.

Cahaya aplikasi anu saé pikeun bumi, hotél, kebon, taman, jsb. Dina liburan, pésta sareng acara, cahaya serat optik ngajantenkeun épék cahaya anu teu kaduga, sapertos impian, elegan, sareng suci.Henteu masalah dina hiasan panto atanapi proyék lansekap luar, bakal ngantunkeun gambaran anu jero tanpa ragu.

Kami produsén profésional ti Cina pikeun Lampu luar, Pemasok / pabrik Lampu Taman Serat Optik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Taman Serat R&D sareng manufaktur, kami ngagaduhan jasa saatos-jualan anu sampurna sareng dukungan téknis.Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

Sareng basis produksi mandiri sorangan: bengkel produksi serat optik, bengkel produksi kabel optik, bengkel desain alat kapang, kalayan kaluaran harian 800.000 méter serat optik.

Éta tiasa nyaluyukeun sababaraha spésifikasi serat optik sareng kabel optik pikeun pencahyaan, sareng ogé ngahasilkeun sagala jinis kabel jumper serat optik, sensor serat optik, kabel optik audio, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras: