Kit cahaya serat optik LED

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Serat optik cahaya

Efisiensi cahaya lampu sareng lampion (lm/w): 80

Mangsa jaminan (taun): 5-Taun

Indéks rendering warna (Ra): 80

Jasa solusi cahaya: Instalasi Proyék

hirup lampu (jam): 50000

tegangan input (V): AC 220V (± 10%)

Indéks panyalindungan: IP44

Sertifikasi: ngahontal

sumber cahaya: LED

tempat asalna: Cina

Bahan Awak Lampu: Serat Optik Plastik

Warna emitting: Muti-warna

Aplikasi: Hiasan Lampu

Bahan: Serat PMMA

Serat diaméterna: 0.75mm 1.0mm

fungsi: Panungtun Lampu Transfer Lampu Hiasan

Ngaran produk: Serat optik cahaya

Warna Lampu: RGB, RGBW

Daya LED: 4w, 16w, 45w

OptikSerat cahayanaKit

Kit Lampu Serat Optik, Lampu Serat Optik

Kit lampu serat optik dianggo di tempat sapertos kebon, bumi, hotél, jsb, cahaya pangaruh béntang, diwangun ku serat optik plastik, mesin lampu sareng potongan kristal tungtung sareng Panel Poliéster Akustik, pangaruh béntang anu saé nyaéta kalayan lampu hiasan, éta waterproof handapeun lantai.Ngahias ku imajinasi anjeun.

Kabéh spasi tercinta bisa ngahias kalawan ceilings starlight.Any pola sadia.
Urang off desain hiji-ka-hiji jeung hiji eureun purchasing.
Kami bakal ngadamel perenah CAD pikeun nungtun anjeun pamasangan.

1. Nyadiakeun interaksi multi-warna jeung karya visual nutup
2. Nyorong tracking visual jeung calming
3. Pikeun barudak dewasa kalawan auditory, ucapan, tantangan visual jeung indrawi
4. Cocog jeung sakabeh umur
Serat hérang dina kit Sensory Lighting ieu ogé sering dianggo salaku hiasan di bumi atanapi di pasipatan komérsial sapertos kafe, bar sareng réstoran.

Spésifikasi

1. 45W RGBW LED sumber lampu, Cree Chip LED, twinkle kabayang warna bodas

2.300 PCS 3 * 0.75mm herang sisi Serat Optik Lampu untaian dina panjangna 3m

3. Panyambung serat digosok

4. The tungtung serat anu panas disegel

5. Dahareun kelas panutup PVC

6. 1pc dimmable jauh controller

7. 5 taun jaminan disadiakeun pikeun serat optik kit lampu indrawi urang

8. tegangan: 12V DC trafo kalawan colokan EU.(Adaptor AS / UK / AU sayogi)

9. Narima 100 / 240V AC / DC, 50 / 60Hz

Cina Tungtung Lit PMMA Serat Harnesses suppliers

Kit Lampu Serat Optik asalna dina dua konfigurasi - untaian tunggal anu dilapis atanapi unsheathed tina 0.25mm, 0.50mm, 0.75mm, 1mm, 1.5mm, 2mm atanapi 3mm serat diaméterna, atanapi sababaraha untaian sheathed tina serat 0.75mm, 1.0mm.

Untaian serat tunggal masihan titik cahaya sareng biasana henteu peryogi terminasi, sedengkeun variétas multi-strand biasana ditungtungan ku ferrule pikeun ngamungkinkeun kantétan pas tungtung.

Sareng basis produksi mandiri sorangan: bengkel produksi serat optik, bengkel produksi kabel optik, bengkel desain alat kapang, kalayan kaluaran harian 800.000 méter serat optik.

Éta tiasa nyaluyukeun rupa-rupa spésifikasi serat optik sareng kabel optik pikeun pencahyaan, sareng ogé ngahasilkeun sagala jinis kabel jumper serat optik, sensor serat optik, kabel optik audio, jumper MOST mobil, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras: