Serat optik outdoor Lansekap cahaya

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Modél No.: D750

Merk: DSPOF

Mangsa jaminan (taun): 5-Taun

Efisiensi cahaya lampu sareng lampion (lm/w): 80

Indéks rendering warna (Ra): 80

Jasa solusi cahaya: Instalasi Proyék

hirup lampu (jam): 50000

tegangan input (V): AC 220V (± 10%)

Sertifikasi: ngahontal

sumber cahaya: LED

tempat asalna: Cina

Rojongan dimming: enya

Bahan Awak Lampu: Serat Optik Plastik

Warna emitting: Bodas, Beureum, biru, koneng, wungu, kopi

Bahan: Serat PMMA

Serat diaméterna: 0.75mm, 1.0mm

Ngaran produk: Serat optik cahaya

fungsi: Panungtun Lampu Transfer Lampu Hiasan

Warna Lampu: RGB, RGBW

Aplikasi: Cahaya indrawi

Daya LED: 4w, 16w, 45w, 75w, 100w

Cahaya outdoor serat optikLampu Lansekapkeur Libur

1. Φ1.0mm * 7 High Quality Plastik serat optik

2. 45W RGB Serat optik Lampu engine & Jauh controller * 1 kotak waterproof

PMMA Serat cahaya transparan, fléksibel, waterproof, umur panjang, atenuasi low, evenness alus teuing, euweuh panas atawa mindahkeun listrik sarta euweuh transmisi ultraviolét atawa infra red;Gampang dipasang, Pangropéa rendah, ngadamel pola lampu khusus anu anjeun pikahoyong dina siling.pangaruh twinkle has, bisa jadi kontinyu atawa tetep.

Aplikasi

Serat Optik Lampu outdoor dipaké pikeun cahaya hiasan dina home theater, pangkeng, warung kopi, réstoran, taman tema, musium, mall balanja, casinos, klub wengi, bar aréa, kamar sauna, limousines, vans konversi, jeung tempat séjén.

Cina Serat optik Lansekap cahaya suppliers

Lampu Lansekap Pinunjul kedah janten tina Lampu Serat Optik Hias.Épék cahaya anu teratur sareng teu kaduga ngajantenkeun proyék bentang langkung pikaresepeun.

Caang cahayana lemes tanpa sorotan, sadayana lampu caang anu teu tiasa dibandingkeun sareng lampu tradisional sanés.Ngan gambar gaya AVATAR dina pilem anu anjeun tingali, kami ngadamel pangaruh kana proyék anjeun.

Chip LED caang anu kasohor sapertos CREE, Bidgelux sareng Epistar, sareng supir LED anu terkenal sapertos MEANWELL, MOSO, DONE bakal nyangking lampu kualitas luhur tapi hargana lumayan.Salami klien hoyong produk anu saé, instalasi anu gampang sareng biaya pangropéa anu murah dina proyék, lampu kami mangrupikeun pilihan anu kompetitif.


  • saméméhna:
  • Teras: