Serat optik Star Lampu siling

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Merk: DSPOF

Efisiensi cahaya lampu sareng lampion (lm/w): 80

Mangsa jaminan (taun): 5-Taun

Indéks rendering warna (Ra): 80

Jasa solusi cahaya: Instalasi Proyék

hirup lampu (jam): 50000

tegangan input (V): AC 220V (± 10%)

Indéks panyalindungan: IP44

Sertifikasi: ngahontal

sumber cahaya: LED

tempat asalna: Cina

Warna emitting: Bodas, Beureum, biru, koneng, wungu, kopi

Bahan: Serat PMMA

Serat diaméterna: 0.75mm, 1.0mm

Warna Lampu: RGB, RGBW

fungsi: Panungtun Lampu Transfer Lampu Hiasan

Daya LED: 16W, 27W, 45w, 75w, 100W

Aplikasi: Imah, Hotél, téater, siling klub, hateup mobil

Lampu Awak Bahan: Serat PMMA

Ngaran produk: Star siling Sistim Lampu

Dipingpin lampu siling béntang kit pikeun pangkeng, hotél, téater, siling klub.

Lampu béntang siling serat optik sampurna di pangkeng atanapi pabinihan pikeun nyiptakeun sensasi bobo di handapeun béntang, sareng lampu siling serat optik ogé nambihan sentuhan akhir ka kamar bioskop bumi khusus.

Spésifikasi

Ukuran: pangaruh & ukuran nyaéta kustomisasi
Kristal: euweuh kristal
Sumber cahaya: 27W / 45W / 75W LED serat optik illuminator méré 7 rupa warna
Panel dasar: papan katun nyerep sora
PMMA Serat optik 0.75mm / 1.0mm / 1.5mm tungtung & sisi glow serat optik
Kadali jauh: kadali jauh sinyal infra red / kadali jauh sinyal nirkabel
Instalasi: screw dina siling (bakal nawiskeun video instalasi) (gampang)
modeu transportasi: kotak lapis packing, éta bisa dikirim ku hawa, ku laut jeung ku express

Éta diwangun ku serat cahaya optik palastik, mesin cahaya sareng Panel Poliéster Akustik, pangaruh starry anu saé kalayan lampu hiasan.Ngahias ku imajinasi anjeun.

Kamar anjeun tiasa dihias ku siling cahaya bintang. Pola naon waé anu sayogi.

Urang bakal nawiskeun desain hiji-ka-hiji sareng hiji eureun purchasing.

Kami bakal ngadamel perenah CAD pikeun panduan pamasangan anjeun.

kami pabrik husus ti Cina, Lampu Siling Bintang, Siling Stars Fiber Optic suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Fiber Optic Lampu siling R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis.Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

Star-Effect-Fibre-Optic-Ceiling-Lighting (3)


  • saméméhna:
  • Teras: