LED Serat optik Jellyfish cahaya pikeun hiasan Partéi

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Palayanan solusi cahaya: Pamasangan Proyék

Sumber cahaya: LED

Tempat Asal: Cina

Ngaran Brand: DS POF

Pamakéan: Hiasan lampu

Generasi Daya: Saklar

Bahan: Sumber cahaya sareng serat optik plastik

Sumber Daya: LED

Sertifikasi: Jangkauan, ROHS, ISO9001, FC

Garansi (Taun): 2-Taun

Ngaran produk: Led Jellyfish Night Light

Warna Lampu: 7 Warna / Bisa Dirobih

Fungsi: Warna LED Robah Terus

Fitur: ngarobah warna

Aplikasi: Hiasan Luar

Wangun: Bentuk ubur-ubur

Ukuran: Ukuran Disesuaikeun

Jenis: Produk Éléktronik

Kata Kunci: Lampu serat optik ubur-ubur LED

Lampu Hiasan Serat Optik Jellyfish Bentuk cahaya

Jellyfish dipingpin lampu pikeun hiasan libur Fiber Optic Lampu

Spésifikasi

Naon Serat Optik Lanskap Cahaya?Sabaraha biaya Lampu Jellyfish?Dupi anjeun resep?

1.Serat: PS serat optik, Serat diaméterna (opsional): 0.75mm
2.Light base: dasar palastik pvc
3.Power: 3W LED Sumber Lampu
4.Packing: 45*45*45cm;NW:5.5KG;
lampu Ukuran D20cm diobral panas, batur avaliable ngaropéa
packing gelembung + kotak karton;tahan tekanan;
Pangiriman Ku kurir express atanapi ku hawa, ku laut
Instalasi string stainless dina eta, ngagantung up langsung
garansi 2 taun
Emitting warna 8 kelir laun robah;flash chasing atawa warna tunggal
Desain OEM atawa milih sampel urang
Paké Hiasan jeung katerangan

Fitur pikeun serat optik: transparan, fléksibel, waterproof, umur panjang, atenuasi low, evenness alus teuing, teu panas atawa mindahkeun listrik sarta euweuh transmisi ultraviolét atawa infra red;Gampang dipasang, Pangropéa rendah, ngadamel pola lampu khusus anu anjeun pikahoyong dina siling.pangaruh twinkle has, bisa jadi kontinyu atawa tetep.

Aplikasi

Loba dipaké pikeun lampu hiasan dina home theater, pangkeng, warung kopi, réstoran, taman tema, musium, mall balanja, casinos, klub wengi, bar aréa, kamar sauna, limousines, vans konversi, jeung tempat séjén.

Kami produsén profésional ti Cina pikeun Lampu Taman, Pemasok / pabrik Lampu Taman Serat Optik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Taman Serat R&D sareng manufaktur, kami ngagaduhan jasa saatos-jualan anu sampurna sareng dukungan téknis.Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

Sareng basis produksi mandiri sorangan: bengkel produksi serat optik, bengkel produksi kabel optik, bengkel desain alat kapang, kalayan kaluaran harian 800.000 méter serat optik.

Éta tiasa nyaluyukeun rupa-rupa spésifikasi serat optik sareng kabel optik pikeun pencahyaan, sareng ogé ngahasilkeun sagala jinis kabel jumper serat optik, sensor serat optik, kabel optik audio, jumper MOST mobil, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras: