LED Luminous Jaket pikeun Tari Tembongkeun

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Jenis produk: Panggung & dancewear

Pamakéan nandakeun: KINERJA

Tipe suplai: jasa OEM

Jenis Pakéan Kinerja: Pesta

Gender: Unisex Grup Umur: Dewasa

Gaya: Hoodie

Tempat Asal: Jiangxi, Cina

Ngaran Brand: XS

Ngaran produk: Panggung Dance Wear

Warna: RGB

Pamakéan: Pintonan Panggung Tari

Ukuran: Sarat Palanggan

Jenis: Dancewear

Bahan: lawon serat optik

Fitur: Luminous

Kecap konci: Dipingpin cahayana Serat Optik Hoodie

Kajadian: Pesta Malem.Pesta Tari.Acara Sosial

Jenis tari: Performance.dance Party.cosplay

Desain kerenJaket LuminousHoodie Partéi Dipingpin Kostum Lambang jaket serat optik pikeun Partéi

Ngaran barang: Hoodie LED sareng Lengan Panjang sareng Sleting
Warna Item: Hideung, Bodas, Beureum, Biru
Bahan serat: Chinlon + Serat Optik Plastik (POF)
Ukuran produk: XS - XXL
Beurat produk: 729 g
Tipe LED: RGB Warna-warni LED Lampu
Warna Lampu LED: Beureum, Héjo, Bulao, R+G, B+G, R+B, RGB Bodas
Jumlah Lampu LED: 11 PCS
Jenis Batré: Batré Litium Polimér Rechargeable 602040 / 3.7V
Kapasitas batré: 450mAh
Kuantitas batré: 1 PCS
Waktos Pamakéan Produk (jam): 3-8
Modeu operasi: Samemeh Anjeun mimiti make produk ieu, mangga nganggo DC 5V (carjer telepon atawa bank kakuatan) pikeun ngeusi batre.Nalika éta tanggung jawab,
lampu beureum bakal kedip-kedip.Teras lampu beureum bakal pareum nalika dicas pinuh sakitar jam 3. Pencét tombol dina kotak batré pikeun ngahurungkeun, robih warna ku unggal klik, total 11 modeu damel, pencét sareng tahan tombol pikeun
pareum.
bungkusan: Hoodie * 1pc, Batré * 1pc, kabel ngecas USB * 1pc
Suhu Operasi & Kalembaban: -10ºC~50ºC
20% nepi ka 90% RH
Suhu Panyimpenan & Kalembaban: '-20 nepi ka 60 ºC
20% nepi ka 90% RH

Kami produsén profésional ti Cina pikeun Lampu Serat Optik, Pemasok / pabrik lawon Serat Optik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Serat Optik R&D sareng manufaktur, kami ngagaduhan jasa saatos-jualan anu sampurna sareng dukungan téknis.Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

Sareng basis produksi mandiri sorangan: bengkel produksi serat optik, bengkel produksi kabel optik, bengkel desain alat kapang, kalayan kaluaran harian 800.000 méter serat optik.

Éta tiasa nyaluyukeun rupa-rupa spésifikasi serat optik sareng kabel optik pikeun pencahyaan, sareng ogé ngahasilkeun sagala jinis kabel jumper serat optik, sensor serat optik, kabel optik audio, jumper MOST mobil, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras: